Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Sajtóközlemény a Stallone Magazin panamai érintettségéről

2016. április 10. - Stephen L. Krautzmann

A napokban felmerültek pletykák a Stallone Magazin állítólagos offshore ügyeiről.

Az igazság azonban az, hogy nekünk halvány lila fingunk sincs hogy mi az az offshore. A görény (és egyébként gyanúsan zsidós nevű) ügyvédünknek, Dr. Rosencrantznak van egy ilyen panama kalapja:

n1s400i.jpg

Mi itt a szerkesztőségben inkább ilyen western kalapokat hordunk:

western_kalap_0.jpg

Mellesleg a Panama csatornát se szoktuk nézni, pláne mióta Andy vajda megvette a TV2-t, hiszen szeretjük az értelmiségi műsorokat. (A tévében főleg a kulturális és ismeretterjesztő műsorokat szeretjük, az interneten pedig a kemény pornót.)

Az ügy hátterében valószínüleg az ügyvédünk áll, aki már többször átbaszott minket ilyen-olyan ügyekben (Quaestor-részvények, Forex, Buda-Cash értékpapírok, Seuso-kincsek). Tulajdonképpen akkor is gyanút foghattunk volna, amikor repülőjegyeket vásárolt a Pan-Am légitársaságnál, de nekünk azt mondta csak a Stallone Magazin ügyében megy lobbizni a tengerentúlra. Amikor a számlánkról eltűnt közel 7(!) milliárd forint, azt gondoltuk elkaszinózta Las Vegasban ez a fasz. 

Mi az adóelkerülésről semmit nem tudunk, hiszen mindig is szívügyünk volt az átláthatóság. A pénzügyi mérlegünket rendszeresen kiaggatjuk a lépcsőházban és eddig bárki rákérdezett, elmondtuk. Az offshoreozásnak nemrég utánaolvastunk, és hát hótt hülyék vagyunk hozzá. Tehát csak Dr. Rosencrantz ügyvéd úr lehet, aki a szálakat mozgatja.

Dr. Rosencrantz mindig is egy manipulatív ember volt. Mivel mi valójában sík hülyék vagyunk a pénzügyi hókuszpókuszhoz, ezeket az ügyeket mindig ő csinálta. Egy szerkesztőségnek nem dolga számolgatni! Mi csak költeni szeretjük a pénzt minden szarra. Nemrég vettünk egy mángorlót, azóta mindent lemángorlunk. Így történhetett hogy az offshore érintettségünket bizonyító iratok megsemmisültek sajnos. 

Íme Panama látképe:

panama-1_0-hoteloverview-header.jpg

Hát mi itt sose jártunk, mi maximum Veszprémig megyünk el ha nagyon muszáj, Veszprém pedig egy onshore város, hiszen a Balaton partján található. Mivel eddig (egy luxushajóutat leszámítva) még soha sem szálltunk tengerre, kijelenthetjük hogy a Stallone Magazin egy onshore vállalkozás. Egy olyan onshore vállakozás akik nagyon, nagyon szeretnek bulizni. Nekünk a buli sokkal fontosabb mint a pénz, ellentétben az ügyvédünkkel (Dr Rosencrantz) aki egy pénzsóvár geci.

A fenti bizonyítékok alapján könnyen belátható, hogy minden felelősség a segg ügyvédet, Dr Rosencrantzot terheli, akivel egyébként minden diplomáciai kapcsolatot megszakítunk, ha meglép a pénzünkkel. 

A tőzsdén nyugatról eső részvények várhatók, ne tőzsdézzenek olyan nagyon most.

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr928583912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása