Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Sajtószemle 2016

2016. július 22. - Stephen L. Krautzmann

Eljött az ideje a szokásos évi sajtószemlénknek, ezúttal az on-line sajtó bugyrait jártuk be és sajnos a tapasztalataink nem túl jók. Eleve nehéz a magyar sajtó helyzete, mivel mint az alábbi grafikonon látható, Magyarországon 86% totálisan sötét ember él és csak 14%-ot jelez beszámíthatónak.

the-worst-chart-in-the-world.jpg

Ez lehet az oka az újságírók frusztráltságának - akik között szintén rendkívül sok a teljesen segghülye, sötét alak. 

A szemle során igyekeztünk mindenféle politikai oldal (liberálbolsevik, náci, stb.) és mindenféle kultúrkör sajtójából szemezgetni, azonban volt amire nem jutott időnk vagy nem volt kedvünk. Ezeket a magazinokat megpróbáljuk megtippelni, hogy vajon milyenek lehetnek. Mivel általában jók a megérzéseink, ezek teljesen megbízható értékelések lesznek.

Origo:
Ezt nem nagyon néztük, de olvastunk róla hogy megvették valakik, amin hetekig mérgelődtek a liberálbolvesisták. A bolsevik írók az ügylet után el is hagyták a szerkesztőséget. Egy fos oldal lehet. 1/10

VS.hu:
Szintén nem igazán ismerjük, de rosszakat hallottunk. 1/10

Kuruc.info:
Bár a Budaházy hirdetések között elég nehéz megtalálni a tartalmat, de nagyon jól megírt gyűlölködő cikkek vannak a honlapon. A zsidózás drasztikus csökkentése nem tett jót az oldalnak mondjuk, de azért még így is bőven maradtak uszító, gyűlöletkeltő cikkek. A design igényes és szuper bőr ruházati kiegészítőket lehet kapni a bannerekre kattintva. Amint az alábbi képen is látszik, a kuruc.info szerkesztősége egy "hőtérképet" is mellékelt az olvasóknak:

kur.png

Ez valószínüleg egy buzidetektor, csak a politikai korrektség miatt hívják hőtérképnek. Eszerint nyugaton elég magas, az ország keleti részén pedig alacsony a buzik aránya. Nos ez egy remek szolgáltatás, így erre a magazinra 2/10 pontot adunk. 

Index, 444:
A liberálbolsevizmus védőbástyái. Áljófej írók és fos cikkek jellemzik ezeket az újságokat. 1/10 pont mert balfaszokat engednek írni.

HVG:
Rengeteg Orbán Viktort gyalázó cikket tartalmazó szennylap. A cikkek túl komolynak tűnnek, biztosan összeszorított segglyukkal írták őket. A honlap nem rossz de kevés a Gyurcsányozós-Bajnaizós cikk. 2/10 pont mert nem basznak a címlapon.

168 óra:
Ez még létezik vajon? Ha igen, biztosan egy rakás szar! 1/10 pont

Hírháttér (echelon8.org):
Igényes honlap és rendkívül érdekes tartalom. Talán a legnagyobb magyar adatbázis a háttérhatalom ténykedéseiről. A Hírháttér Bilderberg-faktora - a Stallone Magazinéhoz hasonlóan - NULLA! 9/10 pont Molnár F. Árpádéknak!

PestiSrácok:
Egy nagyon objektív lapnak tűnik amely a kiegyensúlyozottság jegyében egyformán foglalkozik a liberálbolsevista és a stoplidemokrata politikusok viselt ügyeivel. Mivel a fővárosi emberek elég seggfejek, 1/10 pontot adunk a pesti srácoknak.

Stallone Magazin:
Talán az egyetlen olyan objektív magazin Magyarországon amit nem seggfejek írnak. A honlap lenyűgöző és az írások brilliánsak. A magazint egy jóképű, izmos írógárda üzemelteti, emellett mindannyiuknak hatalmas pénisze van. 10/10 pont a hatalmas farkú Stallone Magazinnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr388875954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ocean Way 2017.03.25. 09:46:29

Mikor lesz uj cikk? Can't wait for this shit:).
süti beállítások módosítása