Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

A legújabb kutatási eredmények

2016. május 08. - Stephen L. Krautzmann

Brit tudósok megállapították, hogy a Stallone Magazint csak buzik olvassák, azonban egy másik, új-zélandi tudósok által végzett kísérlet alapján valószínűsíthető hogy a Stallone Magazin írói maguk is buzik. 

A brit tudósokban megbízunk, de az új-zélandiak eredményeit - részben mert nem is találtuk a térképen az említett várost - kétkedve fogadtuk. Mindenféle elemző és persze konkrét kísérleti módszerekkel megpróbáltunk a végére járni a kérdésnek - az itt felvonultatott bizonyítékok mind alátámasztják megérzésünket, miszerint az új-zélandi kutatók hamis adatok és logikai bukfencek sorozata által hibás eredményre jutottak.

1. bizonyíték: a Stallone Magazin rengeteg rajongói levelet kap csajoktól. A nők sosem írkálnának buziknak, hiszen tőlük sohasem kapnák meg azt, amit a legjobban szeretnek: a faszt. Ugyanis a homokosok nem tudnak jó kemény faszt adni a nőknek, hisz másik, homokos fickókhoz vonzódnak, nekik adják a faszt. A nők ezt megérzik és olyan helyekre mennek ahol megkaphatják a jó kemény faszt, mint például a Stallone Magazin.

Részlet egy nemrégiben érkezett rajongói levélből:

"hogy megbasszátok" - Angéla, XVII. kerület

Nyilván arra célzott a levélíró hogy megbasszuk őt. Nos ez lehetséges, hiszen a Stallone Magazin egy büszkén heteroszexuális magazin. Teljes anál-stopot hirdetünk, azonban homokos olvasóink ne csüggedjenek hiszen nem tiltjuk le az IP-címüket így szabadon böngészhetik magazinunk hasábjait, nem úgy mint Szily László, akinek az IP-jét letiltottuk a faszba, sok más magas beosztású NASA és egyéb IP címhez hasonlóan. (Felhívjuk a figyelmét mindenkinek, hogy a továbbiakban a közönségtalálkozók alkalmával nyelvespuszit nem lehet kérni!)

2. bizonyíték: a Stallone Magazin szerkesztői többször nyíltan vállalták heteroszexualitásukat. Ezt mind szóban, mind különféle dokumentumokban is határozottan állítottuk, azonban a másolatokat tűzbe vetettük. (Pedig az egyik lapon Kennedy valódi gyilkosának a neve is szerepelt!)

3. bizonyíték: a Stallone Magazin írói mélyen vallásosak. Konzervatív-keresztény neveltetésünk miatt nem tűrjük meg a mocskos buzeránsokat. Nagyon hiszünk a család szentségében!

4. bizonyíték: ezen bizonyíték feltárása közben derítettünk fényt arra, hogy internetes hackertámadás áldozata lett a blog a hétvégén. Miközben azt elemeztük, hány buzi olvassa a Stallone Magazint, észrevettük, hogy a statisztikák szerint a nézettség túllépte a 37-et aminek hátterében külső erők és háttérhatalmi áskálódások, illetve a Bilderbergek által indított DDOS-offenzíva áll. A ballib zsidó mozgalmak a 2006-os események óta különösen rá vannak szállva a heteroszexuális közösségre - példának említhetnénk Kocsis Mátét akinek a bíróságig kellett mennie hetero igazolásért. Meleg DDOS támadás állhat a kormany.hu internetes portál elleni hackermerénylet mögött is, mivel a 2010-es polgári konzervatív győzelem után a Bilderbergekhez köthető heteroellenes megmozdulások mindennaposak lettek a keresztény-polgári konzervatív berendezkedés ellen. Ennek a merényletsorozatnak a része volt 1000 kopt keresztény (arab-szerű, színes bőrű) Magyarországra telepítése és a liberálbolsevista szervezkedés az internet megadóztatása ellen. 

5. bizonyíték: az izmaink, amelyeknek a mutogatásával számtalan nőt cserkésztünk be.

izm.jpg

A melegek általában kényesek a szteroidra, mi pedig szívesen pumpáljuk magunkat bármilyen szarral. Kedvencünk mégis a súlyemelés, 150-200 kilókkal szoktunk emelgetni. A szerkesztőség tagjai a cikk írása közben megcsináltak 500 fekvőtámaszt fejenként!

6. bizonyíték: hatalmas a faszunk, amivel kéjes örömöket szerzünk a NŐKNEK. 

cko.jpg

(A képek Ibizán készültek az Antal Imre és más kitűnő slágereket tartalmazó Disco Queen Ibiza lemezünk felvételei alatt/közben. Nem volt szex ezekben a napokban!)

7. bizonyíték: a segglyukunk:

7pr5e9ba.jpg

Képzeljék hogy nézne ki a seggünk hogyha azokat a hatalmas farkakat dugdosnánk bele. A miénk ilyen kis hamvas, és a higiénia miatt teljesen csupasz is. Ez a mi döntésünk, ezt jelenti nekünk a keresztény-konzervatív hetero életmód - az análvonat megvár, de a szerelem ha beindul, nincs megállás.

Tőzsdei hírek: pár hétig most ne tőzsdézzenek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr178690080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása