Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Szenzáció - megvan a Jupiterbe ütköző tárgy

2016. április 10. - Stephen L. Krautzmann

Március 17-én azonosítatlan tárgy csapódott a Jupiterbe:

Az elmúlt hetekben a Stallone Magazin éjt nappallá téve dolgozott azon hogy kiderüljön, mi csapódott a gázóriásba. Az ütközés következtében a becsapódó tárgy vagy személy valószínüleg megsemmisült, pisa, por és hamu sem maradt belőle, úgyhogy nagyon aggódtunk, nehogy Alföldi Róbert legyen az áldozat. Szerencsére a vizsgálatok után fellélegezhettünk - a becsapódó tárgy nem Alföldi Róbert volt, hiszen őt két olvasónk is látta a József körúton.

Az alábbi képen szintén látható, hogy a becsapódó alakzat egyáltalán nem hasonlít Alföldi Róbertre:

jupiter-impact-john-mckeon-swords-ireland1.jpg

A képet felnagyítottuk a törvényszéki laborunkban, hogy megtudjuk, mi a lófasz csapódott be. Alább látható a felnagyított kép:

nagyit.png

A kép elég szemcsés volt még így is, ezért képfeljavító mechanizmusokat használtunk. Az eredmény mindannyiunkat megdöbbentett:

jesus-4.jpg

Igen, sajnos Jézus Krisztus csapódott a Jupiterbe! Még nem teljesen világos, miért repkedett arra, a cikket az érkező hírekkel folyamatosan frissítjük.

Készíttesse el ön is törvényszéki jelentését a Stallone Magazinnal!
Profi törvényszéki laborunkban 21. századi technológiával végzünk mindenféle törvényszéki és igazságügyi munkát. Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról: küldje el nekünk az alábbi űrlapon hogy miről, milyen eredményt szeretne látni és mi garantáltan ezt szállítjuk önnek:

Megrendelő neve:        ...........................................
A vizsgálat tárgya:       ...........................................
Kívánt eredmény:        ...........................................

Az elkészült iratokat Tommy Lee Jones rendőrbíró aláírásával hitelesítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr358574850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása