Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Van egy feketelistánk

2016. április 17. - Stephen L. Krautzmann

...azokról a személyekről akik valószínűleg nem olvassák a Stallone Magazint.

1. Szily László

story4-80336-00092400.jpg

Alapvetően mindenkit egy fasznak tartunk (aki nem olvassa a Stallone Magazint!). Szily Lászlót különösképp, hiszen nem olvassa a Stallone Magazint. Hogy miért? Hát azt ne tőlünk kérdezzék, biztos azért, mert egy fasz! Mint a fenti képen is látható, a luxuslakásban élő firkász a keresztény-konzervatív médiaszemélyiségeket támadja, aláásva ezzel azon erőfeszítéseinket, hogy leszámoljunk a Bilderbergekkel. Mikor írt Szily László a Bilderbergekről? Soha, nem úgy mint mi, vállalva az űzettetést, a börtönt, a HALÁLT! Még a tévében is szerepelt ez a fasz Szily László. Úgy tűnik, ez a fickó leszarja az újságírói etikettet és nem követi az objektív tájékoztatás princípiumát. Mostmár baszhatja ugyanis letiltottuk az IP-címét így többé nem tudja böngészni az oldalunkat. Nincs szükségünk árulókra!

2. Lázár János

20130904-lazar-janos-a-miniszterelnokseget-vezeto12.jpg

Lázár János Magyarország orrügyi minisztere. Mivel róla nem sokat írkáltunk ezért valószínüleg le se szar minket. Jobb is, ugyanis egy igazi görénynek tűnik. Szerettünk volna, de nem tudtunk elvonatkoztatni attól, hogy ez a Lázár János mekkora orrmátumú figura. Egy senkiként kezdte, és most a siker orrmán áll, Orrbán Viktor egyik balkeze. Befolyásos ember, gyakran van megfázva. Valószínűtlenül sokan tartják egy tenyérbemászó fasznak. Mivel baszom nagy orra van, a Bilderberg kapcsolat sem zárható ki.

3. Gyurcsány Ferenc

image.jpg

Egy fasz. Uralkodása idején kényszerből magasztaló cikkeket írtunk róla, a 2006-os forradalom és szabadságharc óta viszont egy köcsögnek tartjuk, ráadásul cigány, ami szintén nem teszi túl szerethetővé bizonyos rétegek számára. A nyugdíjasoktól elvette a pénzt, és így végső soron az unokáktól vette el a pénzt. Ezek az unokák mára felnőttek, tablettás rozét vedelnek a romkocsmában vagy kopaszra nyírt fejjel masíroznák az utcán. Már köztünk élnek. Ezek az unokák és nagymamák álltak rajta bosszút amikor 2010-ben és 2014-ben kiszavazták a hatalomból. Közben pártot szervezett maga köré, amelyben a tisztségeket különféle pszichiátriai intézetek neurológiai osztályának ápoltjai töltik be. Állítólag zsidó is, így az egyenes ági Bilderberg-rokonság is valószínűsíthető.

4. Pataky Attila

pataky-attila.jpg

Pataky Attila egy segg, aki úgy néz ki, mint egy fasz. Ha olvasná a Stallone Magazint, rájönne, hogy nem az ufók vitték el, hanem Jézus. Mint többször is hangoztattuk, ufók nem léteznek. Ezeket a cikkeket egy ufómagazin főszerkesztője BETILTATTA. A cikkekben - amik sajnos már nem elérhetők, de egykor elérhetőek voltak - bebizonyítottuk, hogy nincsenek ufók. A bizonyítékok bennégtek a Challenger űrhajóban, de a lényeg, hogy ez - bár a cikkek már nem olvashatók, és a bizonyítékok is megsemmisültek - igaz. Tehát ez az igazság, amit ezek a fasz ufó-hívők, mint amilyen Pataky Attila is, megpróbálnak eltussolni. Bilderberg szálat nem sikerült feltárnunk az ügyben.

5. Kocsis Máté

20150403kocsis-mate.jpg

A heteroszexuális Kocsis Máté, aki nem buzi, állítólag, nem olvassa a Stallone Magazint. Kocsis Mátét egyszer lebuzizták, de mi van akkor ha buzi? Semmi, ugyanis mi nem a szexualitás hanem a származás alapján ítélünk meg embereket. A Twin Peaks-es titkosügynökre hasonlító Kocsis Máté, és Tom Hanks, akire mindketten hasonlítanak, mindannyian sikeres emberek. Itt a szerkesztőségben megoszlanak a vélemények Tom Hanks-ről, van aki utálja mint a szart, van aki kedveli, Kocsis Máté, aki a Forrest Gump-ból egy másik szereplőre is hasonlít, aki egy buzit alakított az egyik filmjében, állítólagosan heteroszexuális polgármester Józsefvárosban. A József héber eredetű név, így hivatalosan hármas fokozatú Bilderberg-riasztás van kiadva a polgármester úrra.

6. Michael Dudikoff

michael-dudikoff.jpg

Nem baszott a filmben és diszlexiás. Talán ezért van hogy se a kibaszott rajongói levelünket, se a Stallone Magazin hasábjait nem olvassa. Hiába szerettük az Amerikai Nindzsában, a Hungarian Dudikoff Society-t nagy ívben leszarta, vagy csak egyszerűen tényleg nem tud olvasni. Mindenesetre egy igazi pöcs.

7. G. Fodor Gábor

86127_gfghavas.jpg

Ez nem tudjuk mi illetve hogy került ide. Talán Pataky Attila többet tudna mondani. Nem is igazán értjük miért jött erre a bolygóra és hogy egyáltalán hogyan tudott alkalmazkodni a klímához. 

Tőzsdei hírek: Nemsokára állítólag kiengedik Tarsoly Csabát, úgyhogy újra lehet Quaestor-kötvényeket venni. Jó befektetésnek tűnik, a hírek szerint Tarsoly is 250 milliárdot kaszált belőle. (Végtelen kamatozású Quaestor-kötvény diszkós áron előrendelhető a szerkesztőségnél!)

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr208629324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása