Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Hasznos tanácsok nőknek #1 (Stallone Retro)

2016. április 24. - Martin Valkenheiser

Ezen rovatunkban, a Stallone Retro-ban az eredeti Stallone Magazin (2008-2012) véletlenül fennmaradt/archivált publicisztikáit posztoljuk ki - újra. Eheti visszatérő publicisztikánk címe: Hasznos tanácsok nőknek (2009. május 26., írta: Para_Zita).

Számtalan panaszkodó levél érkezett a Stallone Magazin szerkesztőségébe, hogy cikkeink állandóan csak a férfiak ügyes-bajos dolgaival, problémáival foglalkoznak, a kedves szerkesztői gárda ezért úgy döntött, ideje a változásnak, ideje hogy a Stallone Magazin hasábjain a nők mindennapi gondjai is terítékre kerüljenek. Csajos témákért tehát ezentúl nem kell a szomszédba menni, mert a Stallone Magazin hétről-hétre hasznos tanácsokkal fogja ellátni Magyarország asszonyait, nagymamáit, és kislányait is. Kezdjük is talán az egyik legfontosabb problémával: 

"SEGÍTSÉG, SEGGSZŐR SZORULT A LEFOLYÓBA!" 

cancer-sad-woman1.jpg

A nők örök problémája, hogy a férfiak undorító, mosdatlan állatok. Ha néha mégis a zuhanyrózsa alá vonszolják hájas, izzadt testüket, abban sincs sok köszönet: a férfitestről ugyanis mindenféle fertelmes szőrzet, testnedv, kosz és egyéb hányingerkeltő dolog kerül a lefolyóba. Mind közül az egyik legvisszataszítóbb látvány a zuhanylefolyóba szorult ánuszszőrzet. Az alábbi képen láthatjuk, hogy is néz ki a seggszőrzet:

seggszor.jpg

seggszőrzet legfontosabb tulajdonsága, hogy masszívan megakad a lefolyóban, így eltávolítása igen hosszadalmas és fáradságos munka VOLT, egészen idáig! A Stallone Magazin munkatársai segg-ügyekben mindig is az élen jártak, így erre a problémára is sikerült kidolgoznunk pár hasznos és bárki által könnyen elsajátítható módszert: 

a legjobb módszer megelőzés: az ánuszszőrzet, mint a szőrzetek általában, epilálható. A férfiak nem túlzottan szeretik azonban, ha borotvával közeledünk az alfelük felé, célszerű tehát inkább titokban gyufaszálakat dugdosni férjünk, pasink seggébe, amiket aztán egy óvatlan pillanatban meggyújthatunk, jó időre búcsút intve így a rettegett végbélszőrzetnek. Furcsa szexuális játékokat kedvelő, kísérletező kedvő partnerünknek adhatunk benzines beöntést is, az seggszőr eliminálási folyamatot így egy öngyújtóval is beindíthatjuk.

kézzel soha ne érjünk a lyukszőrzethez: a férfiak általában nem törlik alaposan a valagukat, és a szőrön maradt bélsármaradványok rengeteg baktériumot tartalmaznak. Tökéletesen megfelel azonban a célnak a szemöldökcsipesz, amely minden magára valamit is adó nő piperetáskájában megtalálható! A csipesszel óvatosan szedegessük ki a lefolyóba ragadt seggszőröket, majd rejtsük partnerünk levesébe, szendvicsébe.

ujjainkal nem mindig tudjuk rendesen összefogni a lefolyóban maradt végbélszőrt! Ez a módszer a fentebb leírt veszélyei mellet nem is túl hatékony, próbálkozzunk inkább a nyelvünkkel! Ha elég gyakorlatunk van az orális szexben, nyelvünkkel könnyen kipiszkálhatjuk még az extrém helyekre szorult szőrcsomókat is. A kihalászott szőrzetet szárítsuk ki, majd púlóvert, sapkát köthetünk belőle.

MINDEN KEDVES HÖLGY OLVASÓNKNAK SIKERES SEGGSZŐRTAKARÍTÁST KÍVÁNUNK, ROVATUNK JÖVŐ HÉTEN ÚJABB HASZNOS TANÁCSOKKAL JELENTKEZIK!

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr888659298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása