Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Szexi zsidók TOP 10

2016. május 21. - Martin Valkenheiser

sj_preview.jpg

A zsidók nagyon szép emberek, mivel Isten őket választotta ki arra, hogy irányítsák a világot, kezeljék a pénzügyeket, és a filmvásznon szórakoztassák az embereket. Fontos is, hogy ezek az emberek szépek legyenek, hiszen könnyen belátható, hogy:

1. ronda embereket nem választunk meg a világ demokratikus irányítóinak (bizonyítás: David Rockefeller és Andy Vajna is nagyon szép emberek)

2. ronda embereknek nem adjuk oda a pénzünket (bizonyítás: a nőkre is akkor költünk szívesebben, ha azok fiatalok és szépek)

3. ronda embereket nem szívesen nézünk a filmekben (bizonyítás: Zac Efront többen lájkolták Facebook-on, mint Szabó Győzőt)

Nekünk, a Stallone Magazin szerkesztőinek meglehetősen embert próbáló feladat volt ennyi sok szép zsidó közül kiválasztani azt a tízet, akikkel bármikor, bárhol, de végül sikerült felállítani (sic) a TOP-es listánkat. Íme!

TOP 10:  Paul Rudd

sj_paul_rudd.jpg

Paul Rudd, aki úgy néz ki, mintha Ben Affleck retardált kistestvére lenne, nem kifejezetten zsidós ábrázatú (az egyik filmjében poénkodnak is ezzel, de a film címére már nem emlékszem, mert elég szar film volt), ennek ellenére viszont kifejezetten jóképű. A színész valamikor a kilencvenes években kezdte filmes karrierjét a Halloween című horror hatodik részével, legutóbb pedig az Amerika Kapitány 3-ban láthattuk. Mi biztosan nem zavarnánk ki az ágyunkból, ha oda tévedne, esetleg szopási szándékkal.

TOP 9: Hank Azaria

sj_hank_azaria.jpg

Hank Azaria neve ismerősen csenghet azoknak, akik ismerik őt. Ez a jóképű fiatalember a Robin Williams féle Madárfészekben csodálatosan alakította a meleg házvezetőnő Agador Spartacus-t, de közel felejthetetlen alakítást nyújtott a csúf, kopasz Hókuszpókként is a 3D-s Hupikék törpikék mozifilmben, illetve annak folytatásában. Minden más filmben közepes volt, vagy szar.

TOP 8: Jennifer Connely

sj_jennifer_connelly.jpg

A zsidó nők nem csak hogy sokkal szebbek, mint a keresztények, de arányaiban többen vannak közöttük azok, akik lenyelik (ezt az 1991-es The Believer című filmből, illetve saját tapasztalatból is tudjuk), ezért nagyon szeretjük őket. Jennifer Connelly ezen túl még a seggből-seggbe formációt is bevállalja, illetve David Bowie Labirintusában is cuki volt, bár ott még feltételezhetően nem csinált ilyesmit.

TOP 7: Joseph Gordon-Lewitt 

sj_lewitt.jpg

Joseph Gordon-Hewitt - Paul Rudd-hoz hasonlóan - szintén a Halloween egyik sokadik folytatásában debütált színészként, de legtöbben az Eredet és a Dark Knight Returns című blockbusterekből ismerik. Pedig ezeknél jobb filmjei is vannak, pl. a Mysterious Skin, amiben buzi prostituáltat alakít, vagy említhetnénk még a 2009-es Heartless-t, amiben ő ugyan nem játszik, de egy nagyon jó film, bátran ajánljuk mindenkinek.

TOP 6: Evan Rachel Wood

sj_evan_rachel_wood.jpg

A képen látható hölgy minden bizonnyal az egyik legszebb zsidó kislány, aki Hollywoodban mostanában megfordult, szépsége mellett ráadásul énekhangja is kiemelkedő, amit a Beatles számokat ügyesen feldolgozó Across The Universe (2007) című musical-ben bőven bebizonyított. Wood évekig járt a botrányhős popzenész Marilyn Mansonnal, de manapság már nem basznak. 

TOP 5: Shia LaBeouf

sj_shia_lebeouf.jpg

A zsidó Dave Gahan (Depeche Mode) nem kevésbé zsidó alteregója számtalanszor húzta már ki a gyufát Hollywoodban egymást érő botrányaival, de valahogy mindig sikerül kimagyaráznia magát a meglehetősen zsidó producerek előtt (kivéve amikor kibaszták a Transformersből és helyére egy másik jóképű, valószínűsíthetően zsidó fiatalembert, Mark Wahlberg-et szerződteték le). Karrierje elején Shia nagy befolyású zsidó hittársaihoz (Steven Spielberg, Michael Bay) dörgölőzve vállalt el főszerepet az Indiana Jones 4-ben és a Transformersben, ám mivel ezek mind szar filmek voltak, inkább átigazolt a saját bevallása szerint is náci Lars von Trier-hez, hogy megbaszhassa Uma Thurman-t a Nimfomániás című művészfilmben (azóta nem nagyon kap főszerepet komolyabb nagy költségvetésű filmekben).

TOP 4: Natalie Portman

sj_natalie_portman.jpg

Az Izraelben született filmcsillag nem csak gyönyörű, de híresztelések szerint okos is, hiszen elvégezte a pszichológia szakot a Harvardon. Mondjuk mi sokkal okosabbak vagyunk, hiszen mi GDF-et végeztünk, márpedig a Gábor Dénes Főiskolán képezik ki az igazi lángelme géniuszokat, nem azon a szar Harvardon (mi például Turbo Pascal-t is tanultunk, méghozzá akkor, amikor már DOS-t se használt senki). Gábor Dénes egy magyar származás fizikus volt, aki hírnevét elsősorban annak köszönhette, hogy feltalálta a holokausztot ("a fény hullámtermészetén alapuló olyan képrögzítő eljárás, amellyel a tárgy struktúrájáról tökéletes térhatású, vagyis háromdimenziós kép hozható létre" - forrás: Wikipedia). Erről már korábban is írtunk, de a bilderbergék szétbaszták az eredeti blogunkat, úgyhogy (ebből tanulva) most részleteiben nem tárgyalnánk Gábor Dénes találmányát, Natalie Portmant pedig szúrnánk nagyon.

TOP 3: Rogán Antal

sj_rogan_antal.jpg

A szexi zsidók között rendkívül gyakran előforduló név az Antal illetve annak külföldi megfelelői (pl: Tony Curtis, Antonio Banderas, stb.), de talán mind közül hazánk fia, Rogán Antal viszi a prímet. Antal eredetileg FIDELITAS-os volt, de miután egyre többen kezdtek egyenlőségjelet tenni a jobboldali héber népképviselet és a kissé (meglehetősen) együgyű Deutsch Tamás közé, Orbán Viktor átemelte a lényegesen intelligensebb Rogán Antalt a FIDESZ alelnökei közé, ami az antiszemitizmus visszaszorítását megcélzó fontos stratégiai lépés volt.
A hihetetlenül sármos Rogán Antal Amerikában ma valószínűleg ünnepelt filmsztár lenne, Körmenden született honfitársunk azonban idejében felismerte, hogy Magyarországon politikusként lehet igazán sok pénzt lopni keresni, ezért a (természetesen) közgazdász diploma megszerzése után ezt a típusú karriert célozta meg - az idő pedig őt igazolta.

TOP 2: Gal Galdot

sj_gal_galdot.jpg

Gal Galdotról nem sok mindent tudunk, leszámítva hogy 31 éves, izraelben született, valamint szolgált is az Izraeli Légierőnél. A hazájában (megérdemelten) szépségversenyt nagy fölénnyel megnyert hölgy Amerikában sem volt sokáig munkanélküli: azonnal bekasztingolták a Halálos Iramban című akciófilm negyedik részébe (majd az azt követő három folytatásba is), legutóbb pedig mint Wonder Woman zúzott a mozivásznon. Gal Galdot szépségétől a Stallone Magazin összes szerkesztője megrészegült, a hölggyel kapcsolatban egyetlen kritikaként azt tudjuk megjegyezni, hogy nagyon szőrösek a karjai (lásd a jobb felső képet), úgyhogy öreg korára biztos csúnya, szőrös, hosszú orrú rémség lesz belőle is, de addig még jópár évet gyönyörködhetünk ebben a földi tüneményben.

TOP 1: Avi Kaplan

sj_avi_kaplan.jpg

A 2011-es Sing-Off NBC-s tehetségkutatót megnyert Pentatonix akapella-group egyetlen zsidó (és valószínűleg nem buzi) tagja Avi Kaplan, aki a Stallone Magazin objektív hírportál objektív hírszerkesztői egyöntetű döntése alapján a világ legszexisebb zsidó híressége. Kaplan a csapatában alapvetően a ritmusszekcióért felel, nem ritkán egyfajta élő basszusgitárként funkcionál, amikor pedig a hihetetlenül mély hangján elkezd énekelni, attól garantáltan benedvesedik a bugyi/boxeralsó (az alábbi videón 2:54-től 3:09-ig hallgató ez a legendás hang):

Avi Kaplan sokak szerint amolyan "kedves és atomszexi srác a szomszédból" típus, ami maximum annyiból lehet jogos, hogy az említett úriember valóban közvetlen, és mentes mindenféle idegesítő sztáralűrtől, ami mondjuk Natalie Portman-t vagy Rogánt Antalt jellemzi. Kaplan különlegességét azonban mi sem bizonyítja jobban, mint hogy:

1. bár zsidó vallású, mégis karácsonyi dalokat dolgozott fel zenésztársaival a 2014-es That's Christmas To Me című nagysikerű lemezükön

2. bár zsidó származású és őrülten szexis, mégsem homoszexuális (ez nagyon ritka kohn-stelláció, hahaha!)

3. bár zsidó keresztnevű (Avi), vezetékneve mégis Káplán, ami a katolikus egyházban a felszentelt pap (igaz, a Stallone Magazin szerkesztői ezen annyira nincsenek megrökönyödve, hiszen mi a kereszténységre mindig is úgy tekintettünk, mint a zsidó vallás egyfajta torz oldalhajtására)

Avi Kaplan-nak ezúton szívből gratulálunk, és üzennénk a következő személyeknek, hogy ők se csüggedjenek nagyon, hiszen a 2017-es Hottest Jewish TOP 10-be ők is bekerülhetnek, ha egy kicsit rágyúrnak az imidzsükre, vagy küldenek nekünk pénzt:

  • Liev Schreiber
  • Uri Geller
  • Winona Ryder
  • Gene Simmons (KISS együttes)
  • Danny Sexbang (Ninja Sex Party együttes)
  • James Franco
  • Rachel Weisz
  • Benjamin Netanyahu
  • Gwyneth Paltrow
  • Németh Sándor
  • Sascha Baron Cohen
  • Adrien Brody
  • Jeff Goldblum
  • Andrew Garfield
  • Jake Gyllenhaal
  • Scarlett Johansson
  • Miles Teller


(a cikkben szereplő személyek anyakönyvi kivonatáért és származási igazolásáért köszönetet szeretnénk mondani a Budapesti Központi Járásbíróságnak, valamint a Nemzeti Adóhivatalnak)

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr348712338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása