Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Végre rasszista kormánya van Magyarországnak

2016. május 30. - Stephen L. Krautzmann

Orbán haverja, a mások által gecinagy orrúnak mondott Lázár János nekiment a zsidóknak is.

bracket_jackson_nose.jpg

Lázár János, aki egyesek szerint egy büdös, tetves patkány, mások szerint jóképű, a gyanúsan zsidós (gazdag, stb.) Soros Györgyöt és a velejéig néger Obamát nevezte meg mint a menekültválság fő nyerteseit. A felső körökben mozgó Lázár - aki Orbán titkára vagy mije - orra, vagyis információi valószínűleg megbízhatóak. Nem hiába kongatjuk hát a 2006-os szabadságharc óta a Bilderberg-vészharangot!

Lázár amerikai kapcsolata Michael Jackson lehetett, erre több bizonyítékot is találtunk:

1. Az ultrarasszista popsztár elhagyta a néger bőrszínt mert fehér emberként akart harcolni a zsidó háttérhatalom ellen.
2. Az énekes rejtélyes halála.
3. Az utolsó években már nem volt orra, mert szeretett volna minél kevésbé zsidósan kinézni.

Jacko orra valószínűleg Lázár János eredeti orrára került rá, ezért lett az olyan baszom nagy. Az orr talán mikrofilmeket rejt, talán a roswelli ufókatasztrófáról készült eredeti nyomozati anyagok digitális másolatát tartalmazza. Az biztos hogy a Sorost és Obamát érintő titkosított anyagok is innen szivárogtak ki. Hogy lehetséges ez, hiszen Michael Jackson már évek óta halott! Nos állítólag Egely György, az Egely-kerék feltalálója tervezett egy kvantumátjárót a Pataky Attila által a Szíriuszról hozott tervrajzok alapján. Ezt az egészet, ami egy parányi mikron részecske, belerakták Jacko orrába, amit ráraktak Lázár orrára. Ezzel természetesen nyers információ kinyerése is lehetséges, akár a múltból is. Lázár régebben egy Frabato nevű mágussal próbálta megnövesztetni az orrát, de végül kiderült hogy Frabato nem tud varázsolni, viszont képes irányítani a gondolatával a tőzsdei árfolyamokat. Ez volt a Dow Jones bedőlésének éve. Don Johnsont még a Remember the Time forgatásán mutatta be Michael Jacksonnak a néger a Miami Vice-ból. Ekkoriban még Michael Jackson is féligmeddig néger volt. Jacko orrát 2010 körül tették a végső helyére. Lázárnak ekkorra orrával együtt a fizetése is jelentősen megnövekedett. Egelyt pár évvel korábban valószínüleg ufóval átvitték a sztár hollywoodi birtokára. Pataky valószínűleg a Magyar Ufókutató Szövetségen keresztül került kapcsolatba Egely Györggyel, akinek a tervrajzokat átadta. Egely már ekkor járatos volt az ufótechnikában, de a dimenziókaput egy kicsit túlméretezte, így nem fért el rendesen a popénekes orrában. Ekkor találták ki hogy az ekkor már teljesen fehérbőrű énekes orrát átrakják Lázár János orrára, így egy nagyobb orrban könnyen elfér majd a szerkezet. A zsidó ármányról a szíriuszi magyar közösség egy zsidó-detektor segítségével tájékoztat egy budapesti szíriuszi magyart aki a jelet továbbküldi a miniszter orrába. Egyesek szerint ez a szíriuszi magyar a titokzatos Habony Árpád, mások szerint pedig Bodrogi Gyula. Az eset pikantériája hogy mindeközben szíriuszi menekültek ezrei lepték el a balkánt és a civilizált világot. 

A lényeg ebből az egész kibaszott történetből hogy ez a Lázár most vérszemet kapott és elkezdte ekézni a zsidókat. Honnan indult a magyar politikában a zsidózás? Pető Iván nevű olvasóinkat kérjük ne olvassák tovább ezt a cikket. A zsidózás Pető Iván, az egyik legnagyobb magyar zsidó idejére datálható. Ekkoriban volt a Szabó Albert féle eset, aki valami kém volt vagy micsoda. Na mindegy, végülis a zsidózásnak már kb. 2000-re hagyománya lett és ezt a hagyományt azóta is tiszteletben tartják egyesek. Pető Ivánt nagyon nem szerették a nácik a 90-es években és sok más ember sem kedvelte. Fodor Gáborral ugyanez a helyzet, őt a mai napig rühellik néhányan. Friderikusz Sándort se szereti mindenki! Az ufók is inkább Pataky Attilát vitték el és nem Demjén Józsit. Visszatérve Pető Ivánra, őt már egy olyan kritikus tömeg rühellte akik képesek voltak befolyásolni a közhangulatot. Közben Frabato a tőzsdét fingatta, gazdasági válságot idézve elő. A helyzet olyan mértékben eszkalálódott hogy végül Gyurcsány Ferenc is kénytelen volt lemondani a trónról. Egyesek szerint az őszödi beszédet is Lázár János orrából szivárogtatták ki. 

Az első igazi zsidózásra 2016-ig kellett várni amikor Lázár János megnevezte a szíriuszi menekültválság főszervezőjét: Soros Györgyöt. Soros a néger Obama amerikai elnökkel szíriuszról érkező menekülteket áramoltat a fejlett civilizációkba, mint amilyen Magyarország. Ezek az átvert, többnyire néger emberek olcsó munkaerőként rátelepszenek az ország gazdaságára és kivéreztetik azt. Lázár János diplomatatáskája:

01_3.jpg

Ez valószínűleg egy csomó fontos iratot rejt a zsidókról és egyéb háttérhatalmi mechanizmusokról mint pl. HAARP technológia, ami állítólag Egely György energiakerekével is bemérhető.

Tőzsdei hírek: Frabatot látták a tőzsde környékén ólálkodni, vigyázzanak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr848733358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása