Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Engedélyezte a gyeplő nélküli szexet a miniszter?

2016. május 18. - Stephen L. Krautzmann

Kósa Lajos szerint ha megbasznak a stadion gyepén, fújd meg a sípot és menj tovább.

koos_janos.jpg

Koós Lajos ismerős lehet a Táncdalfesztiválok közönségének: a demenciás, seggszagú öregeknek. Ezek azok az idősek, akik sajnos már olyan kibaszottul hülyék, mint egy darab segg. 

Az általában büdös nagy faszságokat nyilatkozó Kósát egy szellemi fogyatékosokat célzó konvergecia program keretében integrálták a FIDESZ soraiba. A nagy munkabírású elmebeteg már évek óta felügyelet nélkül nyilatkozhat, ennek eredménye legutóbbi nyilatkozata, amelyben kifejti, hogy a futballpályán szabad a kúrás. Természetesen ahhoz, hogy ezt értsük, nem csak magát a nyilatkozatot kellett ízekre szednünk, hanem fel kellett térképeznünk Kósa János agyát, hogy a miniszter beszédének szubliminális mondanivalóját is megértsük. Íme egy ábra Kós Lajos agyának felépítéséről:

2000px-hypercubestar_binary_svg.png

Mint láthatjuk, nem olyan nagyon bonyolult, de azért hozzá kellett nyúlnunk a gráfelmélethez. (A múlt heti anál-stop miatt sajnos egymáshoz nem nyúlhattunk.) Mit mond ki a gráfelmélet? Akit érdekel, az keressen rá a neten, minket ez egyáltalán nem érdekel. Tehát a gráfelméletet hamar elvetettük, és inkább a kriptozoológiát hívtuk segítségül.

Tény, hogy Kósa L. László egy orbitális barom. Figyeljük meg emellett azt is hogy az egyes neutrínó-gócok (ezek a 0 és 1-esek a képen) 4 biten tárolják az információt. A külső és belső idegpályákon (ezek a vonalak) 8-8 neutrínó-góc helyezkedik el. A számmisztika tudományának segítségével kikalkulálható, hogy ha a kapott számokat egymás mellé írjuk, a 01488 számsorozatot kapjuk. A vezető nullát elhagyva megkapjuk az egyik legismertebb nemzetközi reakciós szignált, a 1488 számsorozatot.

Mind a külső, mind a belső idegpályák egy-egy Dávid-csillagot alkotnak, azonban megfelelő idegpályák aktiválásával pentagram alakzatban is tudnak működni. Ez valószínűleg megfelelhet egy Bilderberg-kompatibilis működésnek (normális, nappali működés esetén) a külső és belső idegpályák Dávid-csillagként való használatával, a belső és külső pentagram (sátánvilla) alakzat aktiválásával viszont egyfajta Super-Bilderberg üzemmód érhető el amelyet valószínűsíthetően csak tőzsdekrach vagy csődeljárás esetén kapcsolnak be.

Egy ilyen egyszerű felépítésű aggyal főként csak az alábbi alapfunkciókat tudja ellátni a képviselő:

- evés
- szarás
- baszás
- kisebb, inkoherens mondatok alkotása

Egy ilyen mondata jelent meg legutóbb a sajtóban a miniszter(elnök?) úrnak:

„Bármilyen esetben, ha ön egy földön fekvő emberbe belerúg, akkor a rendőrség letartóztatja könnyű testi sértésért minimum. De egy labdarúgó meccsen, adott esetben ezért lehet, hogy még szabadrúgás sem jár. Mert a bíró úgy ítélte meg, hogy az eset olyan, ami miatt mehet tovább a játék.”

Ebben a kijelentésben több hibás elemet is felfedezhetünk:

1. Miért ne lehetne egy földön fekvő embert megkúrni? A törvénynek nem szabadna ilyen mértékben az emberek magánéletébe beleszólni, és hagyni kéne, hogy a civilek a földön is kúrhassanak. Bizonyos helyzetekben viszont tiltanám és büntetnénk a földön kúrást, például államháztartási hiány esetén. 

2. Egy focimeccsen, ha két játékos földre kerül, hagyni kell hogy kúrjanak. Az átszellemülést megzavarhatja a hangos sípszó, ezért SOHA nem szabadna a gyepen kúró játékosoknak lapot adni, maximum seggrepacsit. Ez az, amit talán Kósa Lajos is állít(?).

3. Hogyha a meccs bírója egy ekkora köcsög, hogy hagyná tovább kúrni a földre kerülő játékosokat, akkor akár az összes játékos kúrhatna egymással, az egymással épp nem kúró játékosok pedig cseleket mutathatnának be a kúró párok között. 

A seggrepacsit valahogy eképpen lehetne adni a játékosoknak.

femkupakkiraly.jpg

Ezen rendhagyó cikkünk az anál-stop bevezetése óta az első homoszexuális tartalom a weblapunkon. A cikkben szereplő és a cikkből áradó homoszexualitással a készítők nem vállalnak közösséget, a cikkben szereplő homoszexuális tartalommal pedig nem értenek egyet. A homoszexualitásra vonatkozó irányelveink a következő weblapon érhetők el: http://www.dreamstime.com/stock-images-two-homosexual-men-kissing-image7485414

Weblapunk a nemzetközi heteroszexuális szabványoknak (IHCCAP 1740:2) megfelel.

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr658702998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása