Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Mit kell tudni a futballról?

2016. július 21. - Stephen L. Krautzmann

A stopliköztársaság kikiáltásának 6. (mint VI. Lenin) évfordulójára készítettünk egy rövid összefoglalót nemzetünk gazdasági és kúltúrális húzóágazatáról: a fociról.

dzsu200.jpg

Mit kell tudni a fociról?

Orbán Viktor kedvenc sportja. Nem csak a minőségi szórakozást garantálja, de az életre is nevel, hiszen olyan mint maga az ÉLET: néha futnunk kell, olykor hibázunk, de ha helyzetbe kerülünk, jól be kell a kurva anyjába baszni a közepébe. A futball valójában egy életszimulátor.

Mik a futball szabályai?

A futball szabályai elég kötetlenek. Tizenegy-néhány fős csapatokban játsszák, a fantasyjátékokhoz hasonlóan különféle szerepeket osztanak le a játékosok: van aki futballista, van aki bíró, van aki partvezető vagy pártvezető. A bírák feladata hogyha egy játékos sokat nézeget egy másik játékost, lest kiáltanak. Könnyen megtörténhet hogy egy fos képességű csapat egy ügyesebb, gazdagabb, vagy csak egyszerűen egy jóképűbb csapattal kénytelen megmérkőzni. Vannak olyan játékosok, akik minden csapatot jóképűvé tesznek, ilyenek pl. David Beckham és Dzsudzsák Balázs. Ilyenkor a jóképűbb csapatnak érdemes szurkolni. Ha színesbőrű csapatok játszanak fehérekkel, akkor a fehéreknek szokás a magyar kultúrkör alapján drukkolni.

Miért jó a labdarúgás a magyar gazdaság számára?

A futball jó. A focisták sok pénzt keresnek amelyet az alábbi üzletekben költenek el:
- fagyizó
- étterem
- kávézó
- sport szaküzlet
- divatcikkek

Miért ilyen fos a magyar foci?

Az Orbán-kormány egyszerűen túl keveset költ a labdarúgásra. Az adóbevételek jelentős részét az egészségügyre és az oktatásra fordítják - milyen jogon? A futball az egészséges emberek sportja, a kórházak pedig tele vannak betegekkel. A fiatalok nem akarnak tanulni. A megkérdezett 18 évesek jelentős százaléka utálja a sulit. A pénzt a betegek és néhány tinédzser teszi zsebre. A tragikomikus EB-szereplés miatt végre utcára vonultak az emberek, de ez, mint sok más tüntetés végül unalomba fulladt és beköszöntöttek a szürke hétköznapok

Mit kell tenni?

A megoldáshoz külső forrásra lesz szükség. Az első lépés hogy Orbán Viktort - vagy valamelyik alteregóját (Mészáros Lőrinc, Habony Árpád) be kell ültetni Sepp Blatter vagy Michel (vagy Michael?) Platini helyére a FIFA vezetőségbe. Ezután a FIFA pénzét elkölthetné a magyar labdarúgásra, majd ha kész, lemondana tisztségéről. Az alábbi ágazatokra kéne nagyon sok pénzt áldozni a FIFA keretéből:

1. Gera Zoltán és HIT Gyülekeze: Egy nagyon vidám szervezet, tele kedves emberekkel, mint például Gera Zoltán. Gera a pénzből vehetne fociedzéseket.

2. További stadionokat építeni mindenhova.

3. Törvénybe kell iktatni a kötelező focibérlet vásárlást. Így a magyar adófizetők pénze is a futballisták zsebébe vándorol.

4. Dzsudzsák Balázsnak venni kell 3 sportautót, de nem szabad neki odaadni, csak ha rúg egy gólt. Ha már megunta az autókat, éttermeket, hajót meg egyéb nagy szarságokat kell neki venni. Ha elbénázza, le kell hugyozni és felgyújtani a faszba mindent.

5. Minden focistának adni kell egy valag pénzt. A legnagyobb büdös, retkes parasztoknak kell adni a legtöbbet. Lehetőleg azok is kapjanak rengeteg milliót akik hótt bénák. Minél bénább vagy göthös, szutykabb egy futballista, annál több pénzt kell neki adni. Különítsenek el a halott focistáknak is sok milliárdot amely pénz fölött az MLSZ elnöke, Csányi Sándor rendelkezzen. Ha az emberiség képes lesz a halottak feltámasztására, akkor Csányi Sándornak vissza kell adnia a pénzt a reanimált focistáknak - ezt beccsszóra meg kell ígérnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr208684210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása