Antifasiszta harci magazin és egyéb krónikák.

Stallone Magazin

Csökkent az antiszemitizmus Magyarországon

2016. március 31. - Pelo Ren

A Stallone Magazin 2016-os piackutatása során embereket kérdeztünk meg Magyarország különböző városaiban (B. Tamás - Kecskemét, I. Ferenc - Budapest) arról, hogy ki a hibás.
A megkérdezettek fele a zsidókat jelölte meg válaszában, a többi megkérdezett nem válaszolt.

pie_diagram.png

Ez a szám/arány a múltkori felmérésünk tükrében- ahol a szerkesztőség tagjait kérdeztük meg - egyértelműen mutatja, hogy csökkent az antiszemitizmus Magyarországon. Ennek okaiként a nevének elhallgatását kérő szakértőnk, Bogár László a következő pontokat nevezte meg:

1. A Saul fia című film sok bizonytalan antiszemitát győzött meg arról, hogy más a hibás.

2. Magyarországra folyamatosan érkeznek charter járattal a zsidók Izraelből (forrás: Magyar Fórum), az antiszemitákat viszont nem szállítják tömegesen Izraelbe, amiből logikusan következik, hogy arányaiban csökkent az antiszemitizmus országunkban.

3. A magyar szélsőjobbosok pár év(tized) fáziskéséssel felzárkóztak a nyugat-európai szélsőségesekhez, akik már régóta nem a zsidókat, hanem az arabokat utálják.

A kérdésben a zsidó viccek szakértőjeként számon tartott Zuschlag Jánost is meg akartuk kérdezni, de végül nem tettük, így ő lapzártánkig nem válaszolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://stallonemagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr138549864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása